Web Informer Button

22 February 2010

Stupid Questions and Answers

The following are the stupid questions that we used to ask frequently. We may get different answers but this is the answer running in the minds of the speaker.

We shall try to avoid asking such questions atleast in the mentioned instances…


1. In a movie hall : When we meet our friends or relatives...

Stupid Question: Hey, came here for the movie?

Answer: Cha... Cha... I came here to sell tickets in black!


2. In a  bus: A very 'big' lady who wears a sharp pointed high-heel shoes steps on our feet...

Stupid Question: Did that hurt?

Answer: Cha! Not at all, I am having anesthesia problem... Please try again?


3. At a funeral : One of the close friend/relative ask...

Stupid Question: Why... Why... this happened to him?

Answer: Why? You expected this for you?


4. At a restaurant : When we ask the Buttler...

Stupid Question: Is the Chicken 65 prepared here is good?

Answer: No, It’s very bad. We use crow instead of chicken!


5. In a get-together : When some distant relative meets you after so many years...

Stupid Question: You've become so big.

Answer: hahaha. But, you shrunk!


6. When a girl announces her engagement to us...

Stupid Question: Is the groom you're going to marry is good?

Answer: No! He is a 420, wife-beating, released from jail yesterday... It's all just for the money!


7. When we get a call in the mobile in the midnight and wake up...


Stupid Question: Hello! Are you sleeping?

Answer: No da. I was doing research on Indian Economy!


8. When we see a friend with shorter hair...

Stupid Question: Hey Did you cut your hair?

Answer: No da, This is autumn. Forgot? I'm shedding!

3 comments:

divya said...

It shows the height of stupidity made by us.

Vimala said...

Hi Vinodh,

Appreciate your efforts in creating a blog that is undoubtedly in 'vinodish' style. Posted mokkais compel a smile out of one, no matter in whatever bad mood they are. Full timepass and fun. Thanks for sharing.

NITHYAPRIYA.K said...

REALLY GOOD..........U R OBSERVING THINGS VERY KEENLY........NYWAY U HAV A GOOD JOB IN UR HAND......